Kunstuitleen | Exposities
Educatieve activiteiten

Alles uit de kast

Expositie van werk uit de Kunstuitleen HardenbergArt

Mooie exposities verzorgen, een kunstuitleen met werk van professioneel werkende kunstenaars onderhouden, een shop, en het mede organiseren van culturele evenementen; al jaren houdt de groep vrijwilligers van HardenbergArt zich hier met veel enthousiasme mee bezig.
De grote interne verbouwing in het LOC heeft ervoor gezorgd dat HardenbergArt duidelijker zichtbaar is; zo ziet de bezoeker bij binnenkomst van de bibliotheek meteen de stockeer-rekken met schilderijen van de Kunstuitleen, terwijl er door de hele ruimte verdeeld ook kunstwerken worden geëxposeerd.
De medewerkersbalie staat op de ‘oude’ plaats van HardenbergArt, bij de rechter toegangsdeur, en is vier middagen per week open. De eerste expositie in deze nieuwe situatie bestond uit litho’s van Wim Jonkman en bronzen objecten van Jaap van Meeuwen. Dit werk is door de bezoekers met veel waardering bekeken. Vanaf 11 februari wordt een aantal werken uit de kunstuitleencollectie tentoongesteld onder de noemer: ‘Alles uit de kast’. Deze expositie is elke dag te bezichtigen en bevindt zich behalve op de expositievloer ook in de bibliotheekruimte en de wandvitrines links van de trap.

Expositie ‘Alles uit de kast’, werk uit de Kunstuitleen: 11 februari t/m 25 maart. Elke dag tijdens openingsuren LOC.
Kunstuitleen open: wo.do.vr. 14.00 tot 17.00 uur. Za. 11.00 tot 14.00 uur.
HardenbergArt, LOC, Parkweg 1a4 Hardenberg www.hardenbergart.nl info@hardenbergart.nl