Kunstuitleen | Exposities
Educatieve activiteiten

Nieuwe expositie: De Ontdekkingstocht

Van 23 oktober t/m 18 december zal bij Hardenberg Art werk worden geëxposeerd dat gemaakt is door een veertiental cursisten van Wil van der Linden en Louise Bramer. Er is gewerkt in diverse schildertechnieken, en in verschillende genres zoals ‘stilleven’, ’landschap’ en ’bloemen’ maar er zijn ook abstracte, niet figuratieve kunstuitingen te zien. Het was voor de cursisten een werkelijke ontdekkingstocht om te ervaren op hoeveel verschillende manieren een onderwerp kan worden weergegeven, met als resultaat heel eigen, individuele werkstukken. Ook de diverse schilder -technieken kwamen aan bod: acryl- , olie – en aquarelverf, plus de belangrijke thema’s kleur, compositie en perspectief. Met veel kennis van zaken en enthousiasme hebben Wil en Louise hun liefde voor kunst gedeeld, en met voorbeelden uit de kunstgeschiedenis en eigen ervaringen konden ze inspelen op de interesses en talenten van hun cursisten. De expositie valt mooi samen met de Cultuurweek die wordt georganiseerd door Cultuurkoepel Vechtdal. Deze week, van 27 t/m 31 oktober, zal in het teken staan van ( amateur) cultuur zoals beeldende kunst, dans, muziek en techniek.

De expositie ‘De Ontdekkingstocht’ bij Hardenberg Art zal niet officieel worden geopend in verband met de nog steeds geldende corona maatregelen, maar is te bezichtigen tijdens de openingstijden van het LOC.

De Ontdekkingstocht’, werk van cursisten van Wil van der Linden en Louise Bramer. 23 oktober t/m 18 december 2020. Hardenberg Art, Exposities en Kunstuitleen ( LOC), Parkweg 1 a4 Hardenberg. Kunstuitleen open: wo. do. vr. 14.00 – 16.30 uur. Zaterdag 31 oktober 11.00 tot 16.30 uur.

www.hardenbergart.nl info@hardenbergart.nl