Kunstuitleen | Exposities
Educatieve activiteiten

SPIEGELBEELD, de verwondering verbeeld bij HardenbergArt.

SPIEGELBEELD, de verwondering verbeeld bij HardenbergArt.

HardenbergArt begint het nieuwe jaar met een expositie van kunstenares Adrie Arendsman uit Enschede.

Met welke blik bekijk je de wereld? Sta je open voor nieuwe indrukken, durf je af en toe “in de spiegel te kijken“ en jezelf of je denkbeelden te relativeren? Voor Adrie Arendsman is dit geen vraag maar een levensinstelling. Haar thema’s jeugd en zelfportret reflecteren haar belevingswereld, waar begrippen als experimenteren, opgroeien, spel en verwondering  centraal staan. Dankzij haar opleiding aan de Academie voor Beeldende Kunsten AKI te Enschede in de disciplines Schilderen, Grafiek en Ruimtelijke Vormgeving kan ze een ruime verscheidenheid aan vormen en technieken toepassen. Hierdoor is ze flexibel in het aannemen en uitvoeren van uiteenlopende opdrachten.

Bij de opening van de expositie SPIEGELBEELD  op donderdagavond 28 januari zal er een muzikaal optreden zijn van  het Zwols saxofoonorkest For Saxes Only o.l.v. Gert Oosterwijk met medewerking van Henk Eikendal: hij zal op de piano onder andere een stuk van Arvo Pärt, “ Spiegel im Spiegel” , ten gehore brengen.

In het kader van deze expositie organiseert HardenbergArt op zondag  7 februari een atelierbezoek bij de kunstenares in de wijk Roombeek; een nieuwe, uit de as van de vuurwerkramp herrezen wijk in Enschede.

Het atelier van Adrie Arendsman bevindt zich op loopafstand van het Rijksmuseum Twente en deze twee bezoeken zijn prima te combineren. Opgave voor het Atelierbezoek via  info@hardenbergart.nl   ( er wordt gecarpoold).

 

Expositie SPIEGELBEELD , Adrie Arendsman. 28 januari t/m 19 maart 2016. www.adrie@arendsman.nl